Foldegardiner

Foldegardiner er, som navnet antyder, gardiner, der ligesom folder sammen i lag, når de bliver trukket op. Det giver et meget elegant og samtidig afslappet udtryk. De egner sig bedst til dagligstue, spisestue, værelse og soveværelse. Her er der til gengæld rig mulighed for at lade fantasien få frit spil. Du kan lege med farver og stoftyper, som du selv synes. Vi skræddersyr dine dem, nøjagtig som du vil have dem og i de mål, som du har brug for. Hos os skaber vi individuelle gardiner, så du kan finde din helt egen unikke stil. I mange almindelige gardinforretninger, er udvalget begrænset, da mål, stof og farver er bestemt på forhånd. De vil stå færdige lige til at tage med hjem men der er ingen mulighed for at kombinere tingene, som man bedst kan lide. Det svarer lidt til, at man køber et jakkesæt i en almindelig tøjforretning i stedet for at vælge en skrædder, som syr jakkesættet, så det passer præcis til hver enkelt kunde.

Foldegardiner fås i mange forskellig stoffer og mønstre

Vi har et bredt udvalg af stoffer og mønstre. Blandt andet har vi bomuld og polyester men også mere specielle materialer såsom brandhæmmende materiale. Foldegardiner fås endvidere som mørklægningsgardiner til soveværelset. Det kan være en god løsning, hvis man har svært ved at falde i søvn, når det er lyst udenfor. Det giver næsten uendeligt mange muligheder med det brede udvalg af mønstre og stoffer og det kan måske være svært at vælge. Vi hjælper gerne med at se, hvad der passer ind i det øvrige interiør i din bolig og vi kommer gerne med flere forskellige idéer. Vi yder altid professionel rådgivning og vejledning, så vi finder den løsning, som du bliver mest glad for. Der er rig mulighed for at skabe den helt rigtige stemning i de forskellige rum i boligen. En anden farve eller et andet mønster kan ændre helhedsindtrykket fuldstændigt, så det er ikke nogen dårlig idé at se flere løsninger, inden du beslutter dig for, hvad du bedst kan lide. Vi kan garantere en høj kvalitet af vores produkter, da alle vores foldegardiner bliver produceret i Danmark.

Foldegardiner fås i mange typer

De fås i mange modeller, lige fra den klassiske med kappe og snortræk til den mest eksklusive, hvor vi bruger endeløs kuglekæde/snor, der matcher farven på det stof, du vælger. En lækker detalje, der giver harmoni, idét farverne passer sammen. Er man til den mere magelige udgave, så kan man vælge dem med motor, hvor betjeningen sker enten via kontakt eller fjernbetjening. Så slipper man for bøvlet med at stå og fumle med en snor. Det kan endvidere være en god løsning til ældre, som måske er lidt gangbesværede. Der kunne det være en god idé med en fjernbetjening, så de kan blive siddende i sofaen og rulle alle foldegardinerne ned.